Informuję, że od tej pory każdy temat umieszczony w nieodpowiednim dziale zamiast do właściwego działu będzie przenoszony do śmietnika. Mam dość proszenia o nie umieszczanie każdego tematu bez względu na to czy ma coś wspólnego z aktualnościami, czy też nie, w dziale aktualności!  
Wszystkie posty zawierające pytania na egzaminy zostały przeniesione do działu "Pytania" znajdującego się w "Problemach w nauce" (jest on widoczny tylko dla członków grupy "studenci"). Proszę o zamieszczanie wszelkich pytań tylko tam. Zapraszam serdecznie do korzystania z darmowego, moderowanego katalogu stron internetowych spis.cba.pl. Katalog stron internetowych jest ostępny pod adresem katalog.spis.cba.pl.
Grupa zajęciowa: 8
Grupa - język obcy: angielski 5
Wysłany: 2009-10-02, 22:48 zmiana grupy
Czy jest ktoś kto chciał by przejść do gr 2 z gr 1 lub 3?
Tak, wiem, że pewnie nikt nie chce takiego planu ale może jednak z jakichś powodów ktoś się chce przenieść do 2 grupy?
Grupa zajęciowa: 8
Grupa - język obcy: angielski 5
Wysłany: 2009-10-03, 11:04
antosz napisał/a:
nie martw się grupa pierwsza ma plan najgorszy :P
Z mojego punktu widzenia 1 i 3 ma zajebisty plan a 2 to katastrofa. Tyle, że ja dojeżdżam codziennie do Poznania i głównie dlatego tak mi ten plan nie pasuje, poza tym chciał bym mieć czas na pracę a plan mam taki, że zawsze albo kończę za późno albo zaczynam za wcześnie, gdybym miał plan jak gr 1 lub 3 było by lepiej. Ale dam jakoś radę chyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 14
X
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.